EN JULEGAVE FRA MEG | ØNSKER DU Å GJØRE NOE FOR ANDRE ELLER TRENGER FOTOGRAFERING SELV?


Forsidebilde

Julen er snart over, og jeg håper dere alle har hatt en like fin jul med masse herlig familietid.
Allikevel er det ikke til å legge skjul på at for noen er julen ikke en like stor glede.

Like før jul skjedde det nok en tragisk hendelse i USA, skolemassakren som tok livet av mange uskyldige barn. Dette gir meg en uhyggelig påminnelse om hvor skjørt livet er ,
man må ta vare på dagen idag.

Etter denne tragedien startet en fotograf i USA en stor internasjonal utfordring kalt " The Olivia Act". Oppkalt etter Olivia Engel som var en av ungene som ble drept.
Fotografen bet seg merke i bildene av Olivia som ble vist på nyhetene, disse var nylig tatt av en profesjonell fotograf. Disse bildene vil bli tatt vare på og vil være kjempe viktige minne for denne familien i sorgen, og i årene som kommer.

Det kan være mye trøst og glede å se tilbake på bildene de har han henne nå som hun er borte.
Fotografen ønsket å gi alle fotografer en utfordring, nemlig å gi bort en fotografering til noen som trenger det. Ikke alle har råd til å få til fotografen, men minner er like viktige for familier med dårlig råd. Eller kanskje er det av andre grunner noen fortjener en fotografering.

Jeg ønsker å delta i denne utfordringen ved å gi bort en gratis fotografering.
Kjenner du noen som fortjener å få en gratis fotografering?

Send en epost til Cecilie@tryllestovstudio.no
Skriv: Olivia i emnefeltet.

Fortelle meg hvem du vil nominere og noen ord om hvorfor du ønker å nominere akkuratt denne personen eller familien. Du kan også nominere deg selv eller noen andre.
Jeg velger ut en heldig som vil få en gratis fotografering i mitt studio inkl. 5 digitale bilder samt 5 bilder printet.Forsidebilde